news_image

Nye Haptic-teknologier som er nødvendige for bredskala bruk av AR/VR-enheter

402180863
newsa (3)
pexels-eren-li-7241583

Som beskrevet av Facebook, vil Metaverse være en forening av fysiske og virtuelle virkeligheter som muliggjør peer-to-peer, naturtro interaksjon i digitale arbeidsmiljøer.Samarbeid ville imitere virkelige opplevelser der AR- og VR-elementer ville kombineres for å tillate brukere å oppleve følbare forhold uavgrenset av fysikkens lover (kanskje).Enten det er på reise, boltre seg, jobbe eller løpe, kan du teoretisk gjøre alt på metaversen.

Dessuten vil AR- og VR-teknologier bli stadig mer brukt i spill, opplæring av ansatte, helsetjenester, utdanning og underholdningsindustri.

ca 012

I sin nåværende form har vi sett mange aktører komme inn i dette markedet med håp om å navigere det mot mainstream-adopsjon.Noen har opplevd liten suksess, mens andre har falt pladask.Hvorfor er det sånn?Slik som at de fleste ikke nyter langvarige opplevelser i virtuelle verdener, AR- og VR-hodesett er ikke designet for å gi fullstendig oppslukende opplevelser, gitt deres begrensede synsfelt, dårlige skjermkvalitet og manglende akustikk, og den nåværende designen til bærbare hodesett tillater ikke komfortable, langvarige bruksproblemer.

ca 011

Derfor, hvordan omforme AR/VR Metaverse-verdenen?

AR/VR Wearables og håndtaksgrep må ta hensyn til alle våre menneskelige forskjeller i form, størrelse og dimensjon.For å engasjere brukere, bør enheter muliggjøre tilpasning i størrelse, farge, utseende og berøringsmaterialer for ultimat komfort.For AR/VR Designere som har i oppgave å komme opp med innovative ideer, må holde styr på hva som er trending, bærekraftig utvikling der de kreative mulighetene er.

SILIKE fokuserer på FoU av nye materialer for Haptics som forbedrer AR- og VR-produktopplevelsene brukere får mens de bærer og håndterer.

pexels-tima-miroshnichenko-7046979
pexels-eren-li-7241424

Siden Si-TPV er lette, langsiktige ekstremt silkeaktige, hudsikre, flekkbestandige og miljøvennlige materialer.Si-TPV vil i stor grad forbedre den estetiske og komfortable følelsen.Kombinerer tøff holdbarhet og myk berøring med motstand mot svette og talg for hodesett, faste belter med hodebånd, neseputer, ørepropper, ørepropper, knapper, håndtak, grep, masker, øretelefondeksler og datalinjer.så vel som designfrihet og utmerket binding til polykarbonat, ABS, PC/ABS, TPU og lignende polare underlag, uten lim, fargebarhet, overstøpingsevne, ingen lukt for å muliggjøre unike overstøpingsskap, og så videre. .

300288122
pexels-lyd-på-3394663
Nye Haptic-teknologier som er nødvendige for bredskala bruk av ARVR-enheter
Derfor, hvordan omforme ARVR Metaverse-verdenen
Derfor, hvordan omforme ARVR Metaverse worl3
Bærekraftig-og-innovativ-21
Nye Haptic-teknologier som er nødvendige for bredskala bruk av ARVR-enheter

Den ekstremt myke berøringskomforten til Si-TPV krever ikke ytterligere prosesserings- eller belegningstrinn.i motsetning til tradisjonell plast, elastomerer og materialer, kan de resirkuleres og gjenbrukes i produksjonsprosesser, energisparing og forurensningsreduksjon!

La oss kjøre grønt, lavkarbon og intelligent for AR&VR-metaversutvikling!

Innleggstid: mai-06-2023