news_image

Utfordringer og løsninger innen svømmebriller

Si-TPV-materiale er en klasse av ikke-klebrig termoplastisk elastomer/miljøvennlig myk berøringsmateriale med økende bruk i gummi- og plastindustrien de siste årene, miljøvennlig og ikke-giftig, inneholder ikke giftige o-fenylen-myknere, ikke inneholder bisfenol A, inneholder ikke nonylfenol NP, inneholder ikke PAH, og avgir ikke lukt som får menneskekroppen til å lukte.Det avgir ingen ubehagelig lukt til menneskekroppen.Den er mild og forårsaker ingen allergisk reaksjon når den kommer i kontakt med huden.Si-TPV-materiale kan gi passende hardhet, den nåværende myke gummi-TPE og silikon som brukes i svømmebriller, hardheten er vanligvis i området 45~50A, mens hardheten til Si-TPV-materialet er i området 35~90A, som kan velges i et bredere spekter.

Svømmebriller er viktig utstyr for svømmere på alle nivåer, og gir øyebeskyttelse og klart syn under vann.Men, som alt utstyr, kommer de med sitt eget sett med utfordringer som kan påvirke ytelsen og brukeropplevelsen.I denne artikkelen skal vi utforske noen vanlige utfordringer svømmere står overfor når det kommer til beskyttelsesbriller og hvordan man løser disse utfordringene med innovative løsninger for produsenter av svømmebriller.

Utfordring 1: Tåke

En av de mest frustrerende utfordringene svømmere støter på, er dugging inne i brillene.Tåke oppstår når fuktighet kondenserer på den indre overflaten av linsene, noe som svekker sikten og krever hyppige stopp for å fjerne tåken.

Løsning: Anti-tåkebelegg

Antiduggbelegg påføres den indre overflaten av svømmebriller for å forhindre dugg.Disse beleggene fungerer ved å lage et hydrofilt lag som absorberer fuktighet og sprer det jevnt ut over linsen, og forhindrer at det dannes kondens.Ved å holde linsene klare, sikrer antiduggbelegg uavbrutt synlighet for svømmere.

Utfordring 2: Lekkasje

Lekkasje er et annet vanlig problem svømmere møter, som oppstår når vann siver inn i brillene, forårsaker ubehag og svekker ytelsen.

Løsning: Vanntette forseglinger

Vanntette forseglinger rundt øyelokkene eller pakningene er avgjørende for å forhindre lekkasje.Innovative design og materialer, som silikon eller termoplastiske elastomerer (TPE), gir en tettsittende og komfortabel passform, og sikrer en vanntett forsegling som holder vannet ute og samtidig opprettholde komforten under bruk.

企业微信截图_17086725138481
企业微信截图_17086725375714
企业微信截图_1708672524443

Utfordring 3: Ubehag

Mange svømmere opplever ubehag når de bruker vernebriller i lengre perioder, spesielt rundt øynene og neseryggen.

Løsning: Ergonomisk design

Vernebriller med ergonomisk design har myke og fleksible materialer som tilpasser seg konturene i ansiktet, og minimerer trykkpunkter og ubehag.Justerbare stropper og nesebroer lar svømmere tilpasse passformen for maksimal komfort, noe som sikrer en tettsittende, men komfortabel forsegling som forblir på plass under aktivitet.

Utfordring 4: UV-beskyttelse

Eksponering for skadelige UV-stråler kan skade øynene over tid, og føre til problemer som grå stær og makuladegenerasjon.

Løsning: UV-beskyttende linser

Vernebriller med UV-beskyttende linser beskytter øynene mot skadelige UV-stråler, og gir ekstra beskyttelse under utendørs svømmeøkter.Disse linsene blokkerer UVA- og UVB-stråler, reduserer risikoen for øyeskade og sikrer langsiktig øyehelse for svømmere.

Utfordring 5: Holdbarhet

Svømmebriller utsettes for streng bruk i klorerte bassenger, saltvann og tøffe miljøforhold, noe som fører til slitasje over tid.

Løsning: materialer av høy kvalitet

Materialer av høy kvalitet som polykarbonatlinser og slitesterke innfatningsmaterialer som silikon eller TPE sikrer lang levetid og holdbarhet, selv i utfordrende miljøer.Forsterket konstruksjon og robuste designfunksjoner forbedrer motstanden mot riper, støt og nedbrytning, og sikrer at vernebriller forblir pålitelige og funksjonelle svømmetur etter svømmetur.

企业微信截图_17065825606089

Oppdag svømmebriller designet for å kombinere estetikk, komfort og ergonomi med nye materialer av høy kvalitet: Si-TPV Elastomers

Nylige fremskritt innen materialvitenskap har gitt opphav til innovative alternativer som SILIKE Si-TPV elastomer.Si-TPV kombinerer de robuste egenskapene til termoplastiske elastomerer med de ønskelige egenskapene til silikongummi: mykhet, silkeaktig tekstur, motstand mot slitasje, UV-stråler og kjemikalier, holdbarhet og bemerkelsesverdig fargeevne.I motsetning til tradisjonelle termoplastiske vulkanisater, kan Si-TPV resirkuleres og gjenbrukes i dine produksjonsprosesser.

Si-TPV kan også skryte av eksepsjonell vedheft på ulike underlag, og opprettholder bearbeidbarhet på samme måte som konvensjonelle TPE-materialer.Ved å eliminere sekundære operasjoner reduserer Si-TPV produksjonssykluser og kostnader.Dessuten gir Si-TPV en forbedret silikongummi-lignende følelse til ferdige overstøpte deler, noe som gjør det til et fristende valg for produsenter av svømmebriller som streber etter optimal ergonomisk design, komfort, estetikk og ytelse.

På grunn av overlegne vedheftegenskaper og enkel binding til PC, sikrer Si-TPV en sikker tetning mot vann uten at det går på bekostning av komforten.I motsetning til tradisjonelle materialer som TPE og silikon, opprettholder Si-TPV sin form og integritet over tid, reduserer risikoen for at pakningen kollapser og sikrer varig ytelse.I tillegg er Si-TPV-elastomerer hudvennlige og hypoallergene, og passer til svømmere med sensitiv hud.Deres glatte, ikke-irriterende overflate forbedrer komforten under lengre svømmeøkter.Videre tilbyr Si-TPV enkel rengjøring og vedlikehold, slik at svømmere kan fokusere på ytelsen uten ubehag eller ulempe.

By embracing SILIKE's Si-TPV elastomer materials, swim goggles manufacturers can elevate the comfort and satisfaction of their products, enhancing the swimming experience for enthusiasts worldwide. Reach out to us at Tel: +86-28-83625089 or +86-15108280799, or via email: amy.wang@silike.cn. Experience Si-TPV elastomers and dive into a new realm of ergonomic design, comfort, aesthetics, and performance.

Alternative termoplastiske elastomerer i briller
Innleggstid: Mar-05-2024